12 April 2005

en liten hund

Nu är grunden till min butik Blåbär klar, det känns kul. Den kommer att bli större, fler hantverkare/pysslare och fler saker till försäljning. Men just nu börjar jag lite lugnt, vi är i nuläget bara tre stycken, eftersom det är mycket att göra fram till sommaren som inte alls har med pyssel att göra. Själva sidan som sådan ska också justeras och putsas på efter hand jag har tid och lär mig mer om hemsideskapande.

I dag hittade jag en hund jag vill göra och det helst i kväll. Men först ska jag förbereda morgondagens intervjuer samt diska och kanske söka några kurser inför hösten. Undrar just om jag hinner hundpyssla ...

2 comments:

Celi said...

Supersöt hund...men det skär i hjärtat att klippa sönder ett par strumpor...*ler*

Butik blåbär är riktigt fin, bara en liten kommentar är att den saknar titel i "titelraden" vilket gör att man får "Untitled Document" när man lägger till den bland sina favoriter...men det är ju lätt fixat..:-)
Smyckena och korten är jättefina!

Lycka till med fortsättningen!

maria said...

jag började lite smått på hunden i går kväll, men det var lätt att klippa i strumporna för jag hittade ett par som alltid kanar av och som jag därför aldrig använder. de får bli hund! :)

jag ska fixa till det där med titel till butiken, problemet är att jag ännu inte kommit på hur man gör. av någon anledning fungerar det inte som jag brukar göra :s men jag löser det nog snart.

och tack så mycket att du tycker sakerna är fina :) sånt blir jag glad av att höra :)