31 March 2005

om atc

om atc

Eftersom jag fick frågor om atc kommer här ett svar:

Atc står för Artist Trading Cards och är små "konstkort". Det finns inga direkta regler förutom storleken på korten och att man inte får sälja dem, utan de ska bytas eller skänkas. Tanken är att konstnärer och pysslare ska kunna utbyta idéer, inspiration ... Det finns flera grupper både i Sverige och internationellt där man kan byta kort, antingen fritt med vem man vill, eller i en organiserad "swap" på ett visst tema. En del gör sina atc i tyg, andra collage, några med pennor, några med akryl osv osv.

Mer om atc kan ni läsa på www.atc-sverige.com

4 comments:

Anonymous said...

Wah, coolt! Fast *prestigelöst* vet jag inte om jag skulle tycka. ;)

/Anne

maria said...

hehe, kanske inte. men jämfört med en del andra pysselprojekt så ... jag vet inte, man kan bara klippa och klistra och det behöver liksom inte "bli" något.

Anonymous said...

Nä, det är klart... man behöver bara impa på en massa pysslare som man inte ens vet vilka det är (och därför föreställer sig som värsta superpysslarna som antar mytologiska proportioner och är fräckare än Achilles. Typ. Fast jag vet inte om A. var så himla fräck vad gäller pyssling? Nåja. Valfri megapysslare då) och det är ju väldigt stressfritt. ;D

Nej, jag tror ju att det börjar bli sängdags för mig också. *svamlig* :)

/Anne

maria said...

*skrattar*